0887 312 103

Пловдив, бул. Освобождение 17 | сграда А, етаж 1, обект 2

0887 312 103
|
e-mail: info@defenderdisinfection.com
Доверете ни се и ние ще накараме ВАШИЯ СВЯТ да заблести!
Последвайте ни
Top

Безконтактната станция за дезинфекция RD BOX PRO M

Модел: RD BOX PRO M
Тегло: 14.00kg
Размери: 28.00cm x 37.00cm x 120.00cm

Категория:

Описание

Безконтактната станция за дезинфекция RD BOX PRO M е механичен диспенсър за дезинфекция на ръце, разработен от алуминиев композитен панел с дебелина 4мм и е с вградена система за изпомпване на дезинфектант за ръце.

Материалът, от който е изработен диспенсъра притежава сертификат за негоримост!

Системата служеща за дезинфекция на ръцете е вградена в диспенсъра и прецизно изчислява необходимото количество дезинфектант (от 1 до 2мл.), което машината изпомпва към ръцете ви.

С поставянето на крака ви на посоченото място и натискането на механичния педал се задейства изпомпваща система, която пулверизира дезинфекциращия разтвор към ръцете ви.

МАШИНАТА РАБОТИ САМО С ТЕЧЕН ДЕЗИНФЕКТАНТ!

Обемът на резервоара с дезинфектанта е 5 литра, като в комплекта не е включен дезинфектант. Препоръчва се използването на 5 литрова евротуба. Тя е разположена във вътрешността на диспенсъра и достъпа до нея е лесен, като става от задната страна на станцията посредством вратичка със заключваща система.

Диспенсърът е подходящ за употреба в различни търговски обекти като: ресторанти, барове, пицарии, хотели, хранителни магазини, пекарни, мандри, козметични и фризьорски салони, лаборатории, болници, старчески домове, лекарски кабинети, обществени паркове и градини, молове, железопътни гари и автогари и др.

Диспенсърът е подходящ за употреба на външни условия, тъй като не изисква допълнително захранване за своето функциониране и може да работи напълно автономно.

Не се изисква ел. захранване и специфичен монтаж.

Височината му е подходяща за употреба от деца!