0886 233 800

Пловдив, бул. Освобождение №3 | хотел СПС, ет 2, офис 212

0886 233 800
|
e-mail: info@defenderdisinfection.com
Последвайте ни
Top

Безконтактната автоматична станция за дезинфекция RD BOX PRO А

Модел: RD BOX PRO A
Тегло: 14.00kg
Размери: 28.00cm x 37.00cm x 120.00cm

Категория:

Описание

Безконтактната автоматична станция за дезинфекция RD BOX PRO А е автоматичен диспенсър за дезинфекция на ръце, разработен от алуминиев композитен панел с дебелина 4мм и е с вградена електрическо-хидравлична система за изпомпване на дезинфектант за ръце.

Материалът, от който е изработен диспенсъра притежава сертификат за негоримост!

Системата служеща за дезинфекция на ръцете е вградена в диспенсъра и прецизно изчислява необходимото количество дезинфектант (от 1 до 2мл.), което машината изпомпва към ръцете ви.

С поставянето на ръцете ви на посоченото място посредством датчик се задейства изпомпваща система, която пулверизира дезинфекциращия разтвор към ръцете ви.

МАШИНАТА РАБОТИ САМО С ТЕЧЕН ДЕЗИНФЕКТАНТ!

Обемът на резервоара с дезинфектанта е 5 литра, като в комплекта не е включен дезинфектант. Препоръчва се използването на 5 литрова евротуба. Тя е разположена във вътрешността на диспенсъра и достъпа до нея е лесен, като става от задната страна на станцията посредством вратичка със заключваща система.

Диспенсърът е подходящ за употреба в различни търговски обекти като: ресторанти, барове, пицарии, хотели, хранителни магазини, пекарни, мандри, козметични и фризьорски салони, лаборатории, болници, старчески домове, лекарски кабинети, обществени паркове и градини, молове, железопътни гари и автогари и др.

Диспенсърът е подходящ за употреба на външни условия и изисква допълнително захранване за своето функциониране, за да може да работи.

Изисква се ел. захранване 200-240V, но не се изисква специфичен монтаж.

Височината му е подходяща за употреба от деца!