0887 312 103

Пловдив, бул. Освобождение 17 | сграда А, етаж 1, обект 2

0887 312 103
|
e-mail: info@defenderdisinfection.com
Доверете ни се и ние ще накараме ВАШИЯ СВЯТ да заблести!
Последвайте ни
Top

Доверете ни се и ние ще накараме ВАШИЯ СВЯТ да заблести!

Професионално Решение

1. Професионално решение и индивидуален подход към всеки отделен случай. Всяко помещение изисква специфични грижи според вида на ползването му и ние се стараем да действаме според различните нужди и специфики.

Високо квалифицирани служители

Нашият екип подхожда внимателно във всеки етап на услугата – от изготвянето на офертата до блестящото почистване. Разполагаме с квалифициран и обучен персонал с богат опит и държим на коректното отношение към нашите клиенти.

Контрол на качеството и конкурентни цени

Нашата работа се извършва с висококачествени препарати и оборудване по доказани и утвърдени процедури в областта на професионалното почистване . Ценовата ни политика е изключително гъвкава и конкурентна и съответства на променящите се условия на пазара.

За Нас

„Дефендър“ ДДД е фирма специализирана в сферата на професионалното почистване и дезинфекция на домове, офиси и обществени сгради. Почистващите услуги, които предлагаме, са изцяло съобразени с вашите нужди. Без значение дали сте заявили основно почистване или абонаметно почистване, ние се отнасяме с внимание към всеки детайл. Нашият стремеж е да предлагаме и да се усъвършенстваме във възможно най-широк спектър от почистващи услуги.

Фирмата ни е сертифицирана и предлага услуги, свързани с дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Работим успешно в борбата срещу микроорганизми, болестотворни микроорганизми, плесени, инсекти и видове гризачи.