0886 233 800

Пловдив, бул. Освобождение №3 | хотел СПС, ет 2, офис 212

0886 233 800
|
e-mail: info@defenderdisinfection.com
Последвайте ни
Top

Професионалното решение за Вашите нужди

Професионално Решение

Професионалното решение за Вашите нужди, свързани с дезинфекция, дезинсекция и дератизция.

Висококвалифицирани Специалисти

Разполагаме с висококвалифицирани специалисти, които подхождат индивидуално, прецизно и отговорно към всеки възникнал проблем с вредителите.

Широкоспектърни Дезинфектанти

Дезинфектантите, които използваме са с бактерицидно, вирусоцидно, фунфицидно и спорицидно действие. Всички те са широкоспектърни и унищожават бактерии и вируси, включително и такива с външна обвивка, какъвто в коронавирус Covid -19.

За Нас

„Дефендър ДДД“ е професионалното решение за Вашите нужди, свързани с дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Ние сме частна лицензирана фирма в борбата с микроорганизми, болестотворни микроорганизми, плесени, инсекти и видове гризачи, работеща пряко под контрола на РЗИ, ХЕИ, БАБХ и Министерството на здравеопазването и техните изисквания за безопасност.
Разполагаме с висококвалифицирани специалисти, които подхождат индивидуално, прецизно и отговорно към всеки възникнал проблем с вредителите. Нашият екип използва най-модерното оборудване, техники и машини, както и лични предпазни средства, част от хармонизираните стандарти на Министерството на здравеопазването, Световната здравна организация и Европейския съюз.
Дезинфектантите, които използваме са с бактерицидно, вирусоцидно, фунгицидно и спорицидно действие. Всички те са широкоспектърни и унищожават бактерии и вируси, включително и такива с външна обвивка,
какъвто в коронавирус Covid -19. Всички препарати, използвани за третиране на дезинфекционен, дезинсекционен и дератизиционен процес са със сертификат за произход, европейски печат за еко етикет и са разрешени от Министерството на здравеопазването в Р България.
Сключваме договори за ДДД услуги с търговски обекти, обществени и частни сгради, жилища и зелени площи. Също така извършваме и еднократни обработки на описаните терени. Поради динамиката, произтичаща от смяната на всеки сезон, която влияе пряко върху популациите и разпространението на вредителите, предлагаме и абонаментни ДДД договори за качество с по-дълтрайна продължителност и периодично посещение на нашите специалисти по обектите.